Cup of tea by Miek biedt geen enkele vorm van garantie.
Ruilen, geld terug of op een andere manier uw aangekocht item retourneren is helaas niet mogelijk.

Wilt u een item kopen, maar dit graag eerst even zien, neem dan gerust even contact op met Cup of tea by Miek voor het maken van een afspraak, of kom tijdens openingstijden naar de winkel.

Het kan door een berichtje te plaatsen via het contact formulier, of een mail te sturen naar info@cupofteabymiek.nl

Reserveren of opsparen is mogelijk, echter dan dient het gehele bedrag te worden betaald. Het item kan dan zolang in bewaring blijven, totdat u het komt ophalen of totdat ik het item moet verzenden. Bij het invullen van jouw gegevens zie je de optie “ophalen in Geulle” in beeld. In bewaring houden / reserveren via Facebook of Instagram is ook mogelijk. Producten worden 6 maanden gereserveerd na betaling, door deze betaling te doen ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden zoals hier beschreven. Je dient zelf contact met mij op te nemen binnen die 6 maanden om de verzendkosten te betalen. Worden deze niet betaald, dan ga ik er van uit dat je afziet van de koop. Het aankoopbedrag wordt dan niet terugbetaald en de spullen gaan terug de verkoop in. 

Cup of tea by Miek verkoopt veelal oude serviezen en Brocante artikelen.

Deze artikelen hebben al een leven gehad en verdienen een nieuwe kast. Ik kijk alle artikelen goed na en benoem elk gevonden beschadiging in de beschrijving. Het kan wel eens gebeuren dat er enkele puntjes over het hoofd worden gezien.

Verzenden is geen probleem en doe ik via DHL, Post.nl of DPD ( buitenland) Verzendkosten en risico zijn altijd voor de koper. Zie ook levertijd en verzendkosten.

Ik verpak alles zeer zorgvuldig met veel materiaal, echter is het verzenden altijd op eigen uw risico. Afhalen mag ook op afspraak, neem hiervoor contact met mij op.