Ik doe mijn uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Alle items zijn op voorraad en worden dan ook direct verpakt zodra de betaling goed ontvangen is. Pakketjes worden dan ook binnen 24 uur verzonden.
Middels een automatisch bericht wordt u op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Mochten ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

🌸brievenbus pakket binnen Nederland € 4,-
🌸binnen Nederland zijn de kosten per doos € 7,- 
🌸ophalen is uiteraard is uiteraard gratis en een afspraak kan worden gemaakt door het contact formulier in te vullen of een berichtje te sturen naar info@cupofteabymiek.NL of in het vakje “opmerking” een berichtje  het plaatsen wanneer u een bestelling plaatst. 

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Bij bestellingen die naar het buitenland moeten worden verzonden, neem ik altijd contact op met u om de kosten te bespreken, aangezien dit niet is aan te geven in de webshop omdat er prijsverschil zitten bij vervoerders die ik gebruik voor leveringen naar het buitenland.

BESCHADIGINGEN/ VERMIST RAKEN TIJDENS VERVOER IS ALTIJD VOOR REKENING VAN DE KOPER

VERZENDEN OP EIGEN RISICO VAN DE KOPER